Om mig

Hvem er jeg?

Jeg hedder Sofie og er 29 år gammel. Jeg bor sammen med min kæreste Asger, som jeg har kendt i 8 år. Sammen har vi en ruhåret hønsehund ved navn Norman. Vi bor på landet i midten af Sjælland og elsker den friske luft og naturen omkring os.

Jeg er uddannet BA i virksomhedskommunikation og marketing og arbejder til dagligt som projektkoordinator for en fødevareproducent der laver måltidskasser. Jeg har siden endt uddannelse udelukkende arbejdet med produktion og salg af mad, hvor jeg særligt har specialiseret mig i convenience og ready-to-eat løsninger.

Hvordan startede min rejse i keto?

De sidste 10 år har jeg eksperimenteret med utallige fejlslagne slankekure og diæter. Da kiloerne blev tungere, helbredet dårligere, og jeg ikke længere kunne kende mig selv i spejlet, valgte jeg at give det hele ét forsøg mere. Dette på trods af, at jeg næsten havde givet op på forhånd. I hele februar 2020 skulle jeg undgå sukker og kulhydrater 100%, hvilket med blod, sved og tårer, samt hjælp fra min kæreste faktisk lykkedes! Dette blev et naturligt springbræt over i LCHF og keto, som vi begge har dyrket med stor lykke lige siden.

Hvad er målet med denne blog?

Der er flere mål med denne blog, men det primære er at hjælpe andre ved at berette om min historie. Da jeg er lidt af en keto nørd finder jeg det også meget naturligt, at søge og dele min viden med andre. Derfor kan du forvente dig en flot, bred vifte af keto- og vægttabsrelaterede emner, som jeg ønsker at give videre. Måske kan det hjælpe og inspirere dig i dit liv?

 

”You can’t cross the sea merely by standing and staring at the water”

– Rabindranath Tagore